Onorarii estimative

Un raport corect Calitate – Preț – Accesibilitate

Am înființat Cabinetul de Avocat Dana Fatol pentru a oferii servicii de calitate la prețuri corecte. Pentru a asigura raportul calitate-preț-accesibilitate, am abordat o politică a flexibilității în stabilirea și plata onorariilor, și o garanție de 100% satisfacție sau banii înapoi.

Onorariile pentru serviciile avocațiale de mai jos sunt estimative, deci în funcție de complexitatea sau simplitatea litigiilor, de valoarea acestora, de gradul de certitudine a obținerii rezultatului dorit de către client și chiar de posibilitățile materiale ale clientului onorariile vor fi ajustate. De asemenea, cu excepția onorariului pentru consultanță inițială, toate onorariile se achită în două sau mai multe tranșe și sunt însoțite de o garanție de 100% satisfacție.

Onorariu pentru consultanță inițială orală – 200 lei (se scade din serviciul ales ca urmare a acestei consultanțe)
Onorarii medii pentru asistență și reprezentare în litigii
 • onorariu redactare, depunere sau transmitere, susținere cerere – 1500 – 2500 lei, achitabil 50% în avans, 50% la al doilea termen de judecată (în funcție de natura litigiului, spre exemplu un divorț fără minori și fără partaj 1500 lei, un divorț cu partaj – 2000 lei, un litigiu de dreptul muncii 2000-2500 lei);
 • onorariu per termen în Bacău – 100 – 150 lei, indiferent de durata procesului;
 • onorariu per termen în alte județe – 200 – 250 lei, indiferent de durata procesului;
Onorarii pentru asistență juridică nelitigioasă
 • redactarea de opinii legale scrise 300 – 500 lei;
 • redactare, revizuire contracte și diverse documente societare – 300 – 500 lei;
 • obținere diverse documente de la autorități – 500 – 700 lei;
 • obținere traduceri legalizate, apostile 300  lei;
 • asistență în procedura de executare silită propriu-zisă – 300 – 500 lei.
Onorarii înființări, autorizări, modificări, radieri societăți
 • înființări societăți – 1000 -2000 lei (în funcție de numărul de asociați, tipul de societate, naționalitatea asociaților);
 • modificări societare – 500 – 1000 lei; 
 • radieri – 1000 – 1500 lei.
Onorariu de succes – 10% din suma câștigată în litigiu sau recuperată prin executare silită
Onorariu orar – 200 lei / ora
Onorariu pentru servicii de colaborare permanentă – 500 – 1000 lei lunar (include un anumit număr de ore sau anumite activități pre-stabilite)

Onorariile se vor stabili cu exactitate la semnarea contractului de asistență juridică. Dacă un anumit caz implică mai multe servicii, precum consultanță inițială, redactare și depunere cerere, susținere cerere în mai multe termene de judecată și executare silită onorariul va fi de exemplu e 1500 lei plus 400 lei pentru două termene plus 300 lei pentru a iniția executarea silită și 10% onorariu de succes calculat la suma efectiv recuperată.

Onorariile nu includ cheltuielile de deplasare (combustibil calculabil la 10% per 100 km), de cazare, dacă e cazul, cheltuieli poștale, onorarii achitate altor profesioniști cu care se lucrează și alte cheltuieli de executare a mandatului primit. Aceste cheltuieli de executare vor fi în sarcina clientului și se vor achita întotdeauna anterior efectuării lor de către cabinetul de avocat.

Fii informat, fii câștigat!

Dana Fatol

Avocat titular Cabinet Avocat Dana Fatol